Hvordan finder jeg nemmest vej til Kiers Gaard, og kan jeg parkere?

Kulturcentret Kiers Gaard findes i Højer på adressen: Søndergade 12, 6280 Højer. Der er parkeringsmuligheder ved gården.

Må jeg tage mit kamera med til arrangementet?

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore arrangementer Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne.
Følg altid vores anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

Hvad gør jeg med glemte sager?

Har du glemt noget til et af vores arrangementer, kan du sende os en mail til mette@spotonhojer.dk. Vi gemmer glemte sager i 14 dage, hvor efter resterende uafhentede sager afleveres på hittegodskontoret.

Kan jeg nemt komme ind som gangbesværet?

Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære arrangementer hos os. Kiers Gaard, hvor vores arrangementer som oftest afholdes, er kørestolsvenligt. Kontakt os gerne for spørgsmål hertil på info@spotonhojer.dk

Må jeg tage en handicapledsager med?

For at være sikker på at kunne opnå adgang til vores arrangementer, opfordrer vi til altid at købe billet til handicapledsageren. Vi har ikke mulighed for at garantere en ledsagerbillet. Men du er altid velkommen til at kontakte os i god tid hvis du ønsker en ledsager. Kontakt os på info@spotonhojer.dk.

Hvor gammel skal jeg være for at deltage i Spot On Højers arrangementer?

Der er ikke aldersgrænse til vores arrangementer, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklubs-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år).
Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på et arrangement, vil det fremgå af beskrivelsen på vores hjemmeside, og ved billetkøb. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge en voksen, når de tager til vores arrangementer. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i vores bar.